Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoopt Rajkovic te kunnen behouden


16 juni 2008 - PSV hoopt ook komend seizoen te beschikken over Slobodan Rajkovic. De jonge Servische verdediger werd dit seizoen door PSV gehuurd van Chelsea en de Eindhovenaren hopen dat ook komend seizoen te kunnen doen.

PSV heeft de nodige spelers die als centrale verdediger kunnen worden ingezet. Jeremie Brechet en en Francisco Rodriguez werden al vastgelegd terwijl Carlos Salcido, Dirk Marcellis en Eric Addo in Eindhoven aanblijven.

Huub Stevens zou ook Rajkovic graag willen behouden. 'Ik hoop dat hij voor PSV behouden blijft, ik zie genoeg kansen voor hem', aldus de coach in De Telegraaf. Chelsea zou daar over twijfelen en bood hem inmiddels al aan bij het Duitse HSV. 'Dat heb ik ook begrepen, blijkbaar zijn ze met hem aan het handelen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!