Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton meldt zich voor Orlando Engelaar


16 juni 2008 - Everton heeft zich officieel bij de zaakwaarnemer van Orlando Engelaar gemeld. De 28-jarige international wil zich voorlopig richten op het Europees Kampioenschap met het Nederlands Elftal.

Je speelt bij een kleine Nederlandse club maar bent een vaste waarde bij een sterk Nederlands Elftal. Clubs voldoende die interesse tonen. Ook voor Engelaar geldt dat hij de clubs voor het uitzoeken heeft.

Engelaar heeft zijn zinnen echter gezet op Schalke 04. De middenvelder wil graag acteren in de Champions League maar belangrijker hij kan dan blijven werken met zijn 'ontdekker' Fred Rutten om die reden werden bijvoorbeeld Ajax en PSV al afgezegd. Het management van Engelaar heeft dan ook aan Everton te kennen geven dat de voorkeur van de speler nog altijd uitgaat naar Schalke.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!