Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beenhakker en Polen verliezen ook laatste wedstrijd


16 juni 2008 - Leo Beenhakker moet blijven wachten op zijn eerste winst als bondscoach op een groot toernooi. Vandaag wist Polen niet te winnen tegen een al geplaatst Kroatie wat bovendien negen andere spelers in haar basisopstelling had ten opzichte van het tweede groepsduel.

Alleen Rakitic en Pranjic mochten van bondscoach Bilic vanavond tegen Polen in de basis starten. Polen begon redelijk goed aan het duel, verdediger Dudka was zelfs dichtbij de openingstreffer. Dudka kopte echter net naast.

Polen zakte weg en de Kroaten mochten opkomen. De Kroatische ploeg kreeg kans op kans maar het doelpunt viel maar niet mede door goed keeperswerk van de uitstekende Poolse doelman Boruc. Vlak na rust had ook Boruc geen antwoord op de inzet van Ivan Klasnic.

Ebi Smolarek die verrassend genoeg niet in de basis begon, zorgde als invaller voor het nodige gevaar. De Polen kreeg een aantal mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer. Kroatie won dus ook haar derde en laatste groepsduel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!