Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vernieuwd Den Haag verslaat AZ


23 januari 2004 - AZ kreeg zijn topaankoop afgelopen winterstop met Denny Landzaat. ADO Den Haag versterkte zich zelfs met drie namen en hoopt binnen enkele dagen een vierde (Toda) te kunnen presenteren. Vandaag steelde in ieder geval de Spaanse verdediger Saavedra de show. ADO Den Haag won vanavond met 1-0 van AZ in Alkmaar, door een eigen doelpunt van de door Schalke begeerde Jan Krommkamp.


ADO Den Haag moet in de Holland Casino Eredivisie blijven, zo werd geredeneerd bij de clubleiding. In elke linie was het de bedoeling een versterking te doen. Saavedra (verdediger), middenvelder Oulida en aanvaller Simons kwamen al. De club tracht nog steeds Harold Wapenaar over te nemen van Portsmouth en is met afrondende gesprekken bezig met de Japanse international Toda.

De club van trainer Lex Schoenmaker startte in het centrum van de verdediging met Saavedra en Bodde, dat juist bleek een goede zet te zijn. AZ wist zich geen raad en kreeg in de eerste helft slechts 1 goede mogelijkheid bij Ali Elkhattabi. ADO Den Haag liet enkele mogelijkheden onbenut.

In de tweede helft was het wel raad. Een scherpte voorzet van Cedric van der Gun werd door Kromkamp onder druk van Castelen in het eigen doel verwerkt. Na de voorsprong bleef ADO vertrouwen op de eigen verdediging en hopen op een snelle counter. Via passes van Oulida lukte dat bijna ook nog. Het bleef echter bij 1-0 voor ADO Den Haag.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!