Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Delano Hill weg bij Willem II


1 juli 2008 - Delano Hill hoeft niet meer terug te keren bij Willem II. De Tilburgse club heeft besloten de optie in zijn aflopende contract niet te verlengen. Opvallend, aangezien Hill het afgelopen seizoen nog regelmatig de aanvoerder was van de Tricolores.

De 33-jarige Hill speelde het afgelopen seizoen 21 competitieduel voor Willem II. Januari 2007 werd Hill door Willem II overgenomen van het Oostenrijkse Austria Wien. Het betekende een tweede periode voor Hill in Tilburg waar hij eerder tussen 1998 en 2001 speelde, voordat hij naar Hansa Rostock verkaste.

Wie waarschijnlijk wel op eerste training van de partij zijn, zijn middenvelder Said Boutahar en aanvaller Darl Douglas. De clubleiding van Willem II is met beide spelers in gesprek om het aflopende contract te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!