Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Chun Soo Lee kwijt


1 juli 2008 - Feyenoord heeft getracht Chun Soo Lee te slijten aan een club uit Zuid Korea, zo meldt het Algemeen Dagblad. Jeonbuk Motors heeft zeker interesse in de speler maar weigert vooralsnog de gevraagde transfersom op tafel te leggen.

'We hebben al een international in de selectie en als Lee komt gaan we zeker meer seizoenkaarten verkopen, maar het bedrag dat Feyenoord wil kunnen we niet betalen', aldus Baek Seung-kwon, bestuurslid van Jeonbuk Motors, in het Algemeen Dagblad. Volgens de krant vraagt Feyenoord 2,9 miljoen euro voor de aanvaller.

Feyenoord trok Lee pas vorig jaar zomer aan. De linksbenige aanvaller keerde al snel weer terug naar Zuid Korea vanwege heimwee maar zou uiteindelijk ook weer terug in Rotterdam komen. Later zouden ook blessures een rol spelen in het feit dat Lee niet al te veel speelde. Momenteel is Lee herstellende van een enkelblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!