Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Isaksson wordt woensdag of donderdag gekeurd'


1 juli 2008 - Andreas Isaksson is bijna van PSV. De onderhandelingen tussen PSV en Manchester City zijn in een vergevorderd stadium en ook Isaksson ziet een transfer naar Eindhoven helemaal zitten. Woensdag of donderdag lijkt de Zweedse doelman al te worden gekeurd in het St. Annaziekenhuis in Geldrop.

De 26-jarige Zweedse doelman tegenover media uit eigen land: 'Ik weet dat ze in me geïnteresseerd zijn en Manchester City is bereid me te verkopen dus ik hoop dat het lukt. Ze hebben sinds het jaar 2000 de meeste titels gepakt in Nederland en ze spelen vaak Champions League. Het belangrijkste is echter dat ik vertrouwen krijg van een ambitieuze club.'

Isaksson begon het voorbije seizoen als eerste doelman van Manchester City maar zou uiteindelijk als reservedoelman het seizoen eindigen. Zijn plaats in het nationale team van Zweden kwam niet in gevaar. Isaksson speelde alle drie de groepsduel op Euro 2008.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!