Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bret Holman definitief naar AZ


1 juli 2008 - Door verschillende interlands duurde het wat langer dan normaal maar Bret Holman speelt komend seizoen definitief voor AZ. De Alkmaarders hadden al enige tijd een akkoord met NEC, dat op haar beurt in Schone al een vervanger had gehaald voor Holman.

'Brett is een jongen met scorend vermogen en veel diepgang in zijn spel. Zijn Australische achtergrond garandeert bovendien een goede sportmentaliteit' , aldus directeur Voetbalzaken Marcel Brands op de website van AZ. 'We hadden Holman al twee jaar op ons lijstje staan. Hij heeft een uitstekend seizoen gedraaid bij NEC en heeft zich de laatste tijd goed ontwikkeld. We denken dan ook dat hij klaar is voor de stap naar AZ.'

Holman meldt zich op 21 juli op de training van AZ. De Australisch international krijgt dus nog even vakantie vanwege zijn verplichtingen met het nationale team. Op 21 juli zal ook Demy de Zeeuw aansluiten op de training.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!