Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast ook op Jeroen Drost


2 juli 2008 - Vitesse is nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf heeft de Arnhemse club navraag gedaan bij SC Heerenveen voor Jeroen Drost. Zowel huren als kopen zou een optie zijn.

De 21-jarige Drost heeft bij SC Heerenveen nog een contract tot en met de zomer van 2010. Het afgelopen half jaar werd Drost door Heerenveen verhuurd aan NEC. Het is onbekend wat Heerenveen van plan is met Drost, mogelijk wil hij zelf eerst zijn kansen afwachten bij de nieuwe trainer Trond Sollied.

Vitesse versterkte zich eerder al met Frank van der Struijk (Willem II), Alfred Schreuder (FC Twente) en het AZ-duo Julian Jenner en Rogier Molhoek. Daar tegenover staat het vertrek van Theo Janssen naar FC Twente alsmede het niet lichten van de koopoptie op Juan Lorca.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!