Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord gaat door met Bahia


2 juli 2008 - Feyenoord is tot overeenstemming gekomen met Andre Bahia over het openbreken en verlengen van zijn contract tot en met de zomer van 2012. De Braziliaanse verdediger had in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2009.

'Andre is nog een jonge speler van wie wij het idee hebben dat er nog rek in zit', aldus technisch directeur Peter Bosz in Voetbal International. 'Het belangrijkste is dat wij vertrouwen hebben in Andre. Hij is bijna nooit geblesseerd en staat er altijd. Natuurlijk heeft ook hij zijn beperkingen, maar alles valt te verbeteren.'

Bahia begon het afgelopen seizoen als reservespeler in Rotterdam. Nadat Ron Vlaar zwaar geblesseerd raakte, nam Bahia zijn plaats in het hart van de verdediging over. De 24-jarige verdediger, die sinds de winter van 2005 voor Feyenoord actief is, speelde tot dusver 97 competitieduels en kwam daarin 10 maal tot scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!