Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil ook verder met Doesburg


24 januari 2004 - Feyenoord wil ook verder met Pim Doesburg als keeperstrainer. Doesburg zal zodoende minimaal tot en met volgend jaar zomer in dienst blijven bij de Rotterdammers. Zoals bekend gaf men eerder aan Mario Been al aan, dat de coach kan aanblijven als trainer van het beloftenelftal. Toekomstig assistent van Ruud Gullit zal hij echter niet worden. Been staat ook in de belangstelling van FC Dordrecht.

Op dit moment is de toekomst van zowel herstel- en looptrainer Toine van de Goolberg en assistent John Metgod onduidelijk. Met beide coaches moet nog gesproken worden. Bert van Marwijk heeft ooit in een interview aangegeven graag Metgod mee te nemen als zijn assistent mocht hij ooit bij een andere club gaan werken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!