Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martens en De Roover naar Olympische Spelen


2 juli 2008 - Sepp de Roover (FC Groningen) en Maarten Martens (AZ) zijn twee van de drie dispensatiespelers die de Belgische coach Jean-François de Sart zal meenemen naar de Olympische Spelen.

De Rode Duivels mogen op de Olympische Spelen drie dispensatiespelers meenemen en De Roover en Martens zijn al zeker van een plaats. De derde dispensatiespeler wordt hoogstwaarschijnlijk Gaby Mudingayi van Lazio Roma of Mbo Mpenza van Larissa. Eerder werd verwacht dat De Sar zou proberen om Timmy Simons (PSV) of Daniel van Buyten (Bayern Munchen) mee te nemen. Beide spelers zijn echter niet opgenomen in de voorlopige selectie van 38 spelers, waaronder 4 dispensatiespelers.

In die voorlopige selectie van de Belgen zitten naast De Roover en Martens nog een groot aantal spelers die in de Erevisie actief zijn. Sebastien Pocognoli, Moussa Dembele (beide AZ) en het Ajax-duo Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen zitten bijvoorbeeld in deze selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!