Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil af van Hofs, Buijs en Greene


2 juli 2008 - Feyenoord hoopt de komende periode afscheid te kunnen nemen van een drietal spelers. Serginho Greene, Nick Hofs en Danny Buijs zouden volgesn RTV Rijnmond uit Rotterdam mogen vertrekken. Het drietal heeft te horen gekregen dat ze komend seizoen niet hoeven te rekenen op veel speeltijd.

De 25-jarige Hofs speelt sinds begin 2005 voor Feyenoord nadat de club hem overnam van Vitesse. De kleine middenvelder kwam het afgelopen seizoen door blessures nauwelijks in actie. In slechts elf duels scoorde Hofs driemaal. In 2006 werd Hofs nog opgeroepen voor het Nederlands Elftal, hij speelde 1 interland.

Danny Buijs doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. De rechtspoot bleek niet goed genoeg en via Excelsior belandde hij bij FC Groningen. In het Noorden van het land wist Buijs zich te ontplooien en indruk te maken, Feyenoord besloot de speler aan het begin van het seizoen 2006/2007 naar Rotterdam te halen. De 26-jarige Buijs heeft het niet gemaakt bij zijn Feyenoord en kreeg altijd wel kritiek.

Ook voor de 26-jarige Greene lijkt er een einde te komen aan zijn verblijf bij Feyenoord. De verdediger kwam in de zomer van 2005 over van RKC Waalwijk en leek aanvankelijk een grote versterking te zijn. Langzaam zwakte het niveau af en werd hij steeds minder gebruikt. Het afgelopen seizoen miste hij de nodige duels door een zware knieblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!