Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Waarschijnlijk geen officieel afscheid Gomes


3 juli 2008 - Het waren vier hele mooie en succesvolle seizoenen voor Gomes en PSV. Nu Gomes een transfer redelijk geforceerd er doorheen drukte, lijkt PSV niet happig hem een officieel afscheid te geven aan de fans. Ook de supportersvereniging deelt de mening van PSV-directeur Jan Reker.

Gisteren was er een bijeeenkomst van de supportersvereniging waarbij algemeen directeur Jan Reker het nodige moest uitleggen. De fans waren positief gestemd over de uitleg van Reker. De vraag is alleen nog of Gomes een officieel afscheid verdient, PSV en de supportersvereniging voelen daar in ieder geval weinig voor.

PSV heeft overigens ook haar technische staf helemaal rond. De 41-jarige Anton Scheutjens gaat aan de slag als keeperstrainer. PSV wilde komend seizoen gaan werken met twee keeperstrainers. Het had als Hans Segers gestrikt en in eenrder stadium ook de Braziliaan Flavio Tenius. Nu Gomes is vertrokken komt ook Tenius niet meer, Scheutjes kwam direct in beeld. Scheutjes was momenteel keeperstrainer van Roda JC en tekent in Eindhoven een tweejarig contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!