Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ook Lucius mag bij Feyenoord vertrekken'


3 juli 2008 - Niet alleen Serginho Greene, Nick Hofs en Danny Buijs hebben te horen gekregen dat ze bij Feyenoord mogen vertrekken, ook aan een transfer van Theo Lucius zou worden meegewerkt.

Opvallend is het niet helemaal. Gisteren werd bekend dat Karim El Ahmadi het rugnummer zes komend seizoen zou krijgen. Het afgelopen seizoen speelde Lucius met dat rugnummer. Theo Lucius werd in de zomer van 2006 door Feyenoord overgenomen van PSV, in zijn eerste seizoen was Lucius nog aanvoerder.

Technisch directeur Peter Bosz wil niet ingaan op welke namen bij Feyenoord mogen vertrekken: 'Ik ga niet zeggen om wélke spelers het gaat. De komende tijd zal zich dat vanzelf uitwijzen. We zijn druk bezig met het versterken van de selectie, alleen zijn we daarbij wel afhankelijk van de markt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!