Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gomes neemt met open brief afscheid


4 juli 2008 - Gomes heeft via een open brief op de website van PSV afscheid genomen van de supporters. In de brief geeft de Braziliaanse doelman die naar Tottenham Hotspur vertrekt te kennen ooit eens te willen terugkeren in Eindhoven.

'Wanneer ik aan PSV denk word ik meteen emotioneel. Ik heb veel verdriet over de manier waarop ik bij PSV ben weggegaan, maar ik ben blij en opgelucht dat ik met de directie van de club alles heb kunnen uitpraten. Deze club heeft mij de mogelijkheid geboden om mij te ontwikkelen tot een volwassen speler, om in toernooien zoals de Champions League uit te komen en vier geweldige kampioenschappen te vieren. Zowel ikzelf als mijn familie hebben Eindhoven, PSV en haar supporters voor altijd in ons hart gesloten en we zullen met veel plezier terug blijven komen en de club volgen.

Ik wil langs deze weg namens mijzelf en mijn familie de mensen van de club, de spelersgroep en haar fantastische supporters oprecht bedanken. Het liefst had ik persoonlijk van iedereen afscheid willen nemen en ik hoop dat die gelegenheid nog komt. Ik ben de hele Nederlandse bevolking dankbaar voor de manier waarop ik overal ben ontvangen. Ook buiten Eindhoven ben ik altijd met vriendschap en respect behandeld, al waren supporters van andere clubs niet altijd blij wanneer ik veel ballen uit ons doel wist te houden.

Ik heb een diepe wens om ooit weer voor PSV te mogen keepen. Niemand weet wanneer dat zal zijn, maar ik hoop dat wanneer de tijd daar is, ik net zo fantastisch ontvangen word als de afgelopen jaren altijd het geval was.

Houdoe en bedankt!!'

Gomes
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!