Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mendes da Silva langer bij AZ


4 juli 2008 - David Mendes da Silva tekende vandaag een nieuw en verbeterd contract bij AZ. De 25-jarige middenvelder stond nog tot de zomer van 2012 onder contract maar verlenge dat nu met een seizoen tot 2013.

Mendes da Silva speelt sinds 2006 voor AZ dat hem oppikte bij NAC Breda. Eerder kwam de middenvelder uit voor Sparta en Ajax. Mendes da Silva op de website van AZ: 'Ik ben hier gekomen om veel te leren van Louis van Gaal. Bovendien wil ik prijzen winnen, maar dat tweede is nog niet gelukt.'

'Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract. Deze club heeft net als ik veel ambities. In mijn eerste seizoen bij AZ hebben de fans de echte Mendes da Silva kunnen zien. Afgelopen jaar speelden AZ en ik minder goed. Ik ben dan ook erg gemotiveerd er een mooi seizoen van te maken', aldus de 1-voudig international.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!