Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Diego Biseswar moet weg bij Feyenoord


4 juli 2008 - Er blijft nieuws komen van spelers die te horen hebben gekregen dat Feyenoord niet met hen verder wil. Diego Biseswar is de volgende naam zo meldt RTV Rijnmond, de jonge aanvaller hoeft zich morgen ook niet op de eerste training te melden.

Op zeventienjarige leeftijd maakte Biseswar al zijn debuut in het eerste elftal van de Rotterdammers. Doorbreken deed de speler echter niet, hij speelde bij Feyenoord in totaal acht competitieduels. De afgelopen twee seizoenen werd de speler verhuurd aan respectievelijk Heracles Almelo (26 wedstrijden) en De Graafschap (11 wedstrijden). Ook bij deze clubs kwam Biseswar in opspraak vanwege zijn zwakke discipline.

De inmiddels 20-jarige Bieswar hoopt op korte termijn een nieuwe club te vinden. Het is onbekend of de toekomst van Biseswar ligt in Nederland of in het buitenland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!