Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft jonge Ghanees op proef


4 juli 2008 - Feyenoord krijgt morgen op de eerste training een Ghanese speler op proef. Het was Harrison Afful en komt voort uit de Ghanese voetbalacademie van de Rotterdammers.

Afful krijgt in de voorbereiding een kans zich te bewijzen in de selectie van Gertjan Verbeek. De 21-jarige Afful werd het afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan de Ghanese topclub Asante Kotoko. Afful groeide daar uit tot international, zo behoorde hij ook tot de selectie van Ghana voor de Africa Cup. Afful is van origine een rechtsback.

Feyenoord heeft al een aantal jaren in het Ghanese Fetteh een eigen voetbalacademie waar de grootste talenten uit Ghana en de omringende landen actief zijn. Buiten een aantal spelers die in de Belgische competitie actief zijn, heeft de academie nog geen succes gehad voor Feyenoord mogelijk dat Afful hier verandering in brengt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!