Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax betaalt 16 miljoen voor Sulejmani


4 juli 2008 - Miralem Sulejmani speelt komend seizoen in het rood-witte shirt van Ajax. De jonge Servische middenvelder maakt voor maar liefst zestien miljoen euro de overstap van SC Heerenveen. Sulejmani speelde pas sinds eind 2006 voor Heerenveen.

De pas negentienjarige middenvelder was in een eerder stadium nog niet goed bevonden door Ajax. Sulejmani was een groot talent bij Partizan Belgrado maar leefde in onmin met de clubleiding van de Servische club. Eind 2006 pikte Heerenveen de speler op na veel juridisch getouwtrek.

Sulejmani stond bovenaan het verlanglijstje dat Marco van Basten bij de clubleiding van Ajax had neergelegd. Sulejmani scoorde dit seizoen 15 keer in 34 competitieduels. De speler werd onlangs door een vakjury verkozen tot Talent van het Jaar in het Nederlands betaald voetbal.

De jonge speler is na Dario Cvitanich de tweede aankoop die Ajax deze zomer doet. Tegenover deze twee spelers staat het vertrek van Edgar Davids (nog niet bekend) en John Heitinga (Atletico Madrid).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!