Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse bijna rond met Drost en Graafland


4 juli 2008 - Vitesse is in gesprek met Jeroen Drost en Roland Graafland. De Gelderse club heeft inmiddels toestemming gekregen van respectievelijk SC Heerenveen en Excelsior. Vitesse heeft goede hoop dat beide spelers maandag zullen tekenen.

De 21-jarige Jeroen Drost is de beoogde nieuwe linksback van Vitesse. Drost leek bij Heerenveen door te breken maar zijn ontwikkeling stokte. Het afgelopen half jaar speelde Drost op huurbasis bij NEC. Nu lijkt Drost op weg naar de grote rivaal, Vitesse.

Roland Graafland wordt gezien als de ideale stand-in van Piet Velthuizen. Graafland kende persoonlijk een prima seizoen bij Excelsior. De Kralingers wilde de doelman alleen laten gaan als grote broer Feyenoord de jonge Erwin Mulder zou verhuren daarvoor moest de club uit Zuid wel een ervaren tweede keeper vinden. Het lijkt erop dat Mulder nu dus op weg is naar Excelsior en Graafland naar Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!