Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag benadert Martin van Geel


8 juli 2008 - ADO Den Haag heeft Martin van Geel benaderd voor de functie van algemeen directeur, zo meldt het Algemeen Dagblad. De voormalig technisch directeur van Willem II, AZ en Ajax heeft bedenktijd aan de clubleiding van ADO Den Haag gevraagd.

Van Geel was als profvoetballer onder meer actief voor Ajax en Feyenoord. Later zou hij als technisch directeur van Willem II samen met coach Co Adriaanse de Champions League halen. Van Geel vertrok later bij AZ waar hij eveneens aan een succesvolle ploeg bouwde, in Alkmaar vertrok Van Geel echter al vrij snel om zich bij Ajax aan te sluiten.

In april van dit jaar nam Martin van Geel na het onderzoeksrapport van de commissie Coronel ontslag bij Ajax. Van Geel voelde niets voor zijn nieuwe rol waar een hoop van zijn werkgebied naar de nieuwe coach Marco van Basten zou gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!