Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft geen interesse in Bogarde


26 januari 2004 - Feyenoord heeft geen belangstelling in de bij Chelsea overbodige Winston Bogarde. Afgelopen week kwam het Algemeen Dagblad met het bericht dat de nieuwe Feyenoord coach Ruud Gullit interesse had in de speler, Feyenoord spreekt dit middels technisch manager Mark Wotte echter tegen op haar eigen website. PSV zou wel interesse hebben in de voormalig verdediger van onder meer Sparta, Ajax, AC Milan en FC Barcelona.

‘Er is geen gesprek geweest met Feyenoord en dat zal er ook niet komen’, aldus technisch manager Mark Wotte op Feyenoord.nl. Wotte ontkent overigens niet dat Feyenoord op zoek is naar defensieve versterking: ‘Onze prioriteit ligt in een jongere categorie spelers’.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!