Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe aanvallers voor Utrecht


27 juli 2008 - FC Utrecht hoopt deze week twee nieuwe aanvallers te presenteren, zo meldt RTV Utrecht. Met beide spelers is al een akkoord bereikt, evenals met de desbetreffende clubs, wel moeten beide aanvallers nog door een medische keuring komen.

Technisch directeur Piet Buter meldde dit tegenover RTV Utrecht maar wil nog niet zeggen om welke aanvallers het gaan. Verwacht wordt dat een van deze aanvallers de Braziliaanse spits Coelho is die enige tijd geleden al op proef in de Domstad was.

Door de komst van twee nieuwe aanvallers wordt Kevin Vandenbergh, de duurste aankoop ooit in de historie van Utrecht, komend seizoen verhuurt. Naast twee aanvallers wil Utrecht ook nog een linksback aan haar selectie toevoegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!