Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hiddink heeft lijstje met drie verdedigers


27 januari 2004 - PSV-trainer Guus Hiddink heeft momenteel nog drie namen op zijn lijstje staan om de verdediging van de ploeg te versterken. Een van die namen is Winston Bogarde van de kapitaalkrachtige Engelse Premier League club Chelsea. De andere twee spelers komen volgens Hiddink uit het buitenland. Ook de 18 jarige Zwitser Reto Ziegler van Grasshoppers is een van de kandidaten.


PSV wil zich voor 1 februari versterken omdat de club in de tweede helft van het seizoen nog meespeelt om het landskampioenschap, de nationale beker en de UEFA-Cup. De eventuele versterking moet direct beschikbaar zijn. Na 1 februari sluit de transfertermijn voor de buitenlandse markt. (met dank aan Eindhovens Dagblad / Omroep Brabant)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!