Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Olympisch team begint met gelijkspel


7 augustus 2008 - Foppe de Haan is de Olympische Spelen met zijn ploeg begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen Nigeria. Het gelijkspel was niet de enige tegenvaller, aanvoerder Roy Makaay moest met een blessure in de rust aan de kant blijven terwijl Evander Sno in een slotfase wel een heel gemakkelijke rode kaart kreeg.

Het Olympisch team begon redelijk tot goed aan het begin van de wedstrijd. Roy Makaay was tot tweemaal toe zeer gevaarlijk, hetzij in buitenspelpositie. Jonathan de Guzman zag een vrije trap maar net overgetikt worden en de daaropvolgende corner had eigenlijk binnen moeten worden gekopt door Hedwiges Maduro.

In de tweede helft eigende Nigeria het spel steeds meer naar zich toe en werd het een aantal malen gevaarlijk. Kenneth Vermeer, opvallend genoeg de voorkeur gekregen boven Piet Velthuizen, stelde niet teleur met een aantal puike reddingen. Oranje bleef op de been maar speelde dus wel gelijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!