Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht hoopt op aanvaller Liverpool


8 augustus 2008 - FC Utrecht hoopt zich naast de Deense aanvaller Morten Skoubo, die voor drie jaar tekende, ook te kunnen versterken met onze landgenoot Jordy Brouwer. De twintigjarige aanvaller werd enkele seizoenen geleden door Liverpool weggeplukt bij Ajax.

Utrecht zou de aanvaller voor een seizoen kunnen huren van de Engelse topclub. De Domstedelignen hopen een optie tot koop te bedingen maar onderhandelingen hierover lopen nog. Brouwers speelde nog niet in het eerste elftal van Liverpool en maakte het afgelopen seizoen zijn minuten bij de reserves.

Ook technisch directeur Piet Buter stelde dat Utrecht nog op zoek is naar aanvaller. 'Hiervoor zijn we met meerdere spelers bezig, maar ik kan bevestigen dat we zijn ge´nteresseerd in Jordy Brouwer van Liverpool FC', aldus Buter op de website van Utrecht. 'Verder zijn we ook nog druk bezig met een vleugelverdediger. De Roemeen Mirceu Nesu van Steaua Boekarest is hiervoor een van de kandidaten.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 8 augustus 2008 om 16:15
Eindelijk binnen!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!