Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jupiler League vanavond van start


8 augustus 2008 - De Jupiler League begint vanavond aan het seizoen 2008/2009. Titelfavorieten zijn er genoeg maar over het algemeen worden RKC Waalwijk en VVV Venlo toch het meest genoemd. Outsiders voor de titel zijn onder andere Zwolle, Den Bosch, Cambuur en Excelsior.

Al met al wordt het opnieuw een boeiend seizoen in de Jupiler League waarbij verrassingen weer niet zijn uitgesloten. Wel is duidelijk dat de nummer laatst van de Jupiler League degradeert naar de amateurs en dat zal dus ook onderin een leuke strijd gaan worden.

Vanavond begint het direct met een heuse topper die ook nog eens een streekderby is. FC Den Bosch ontmoet in de eigen vliert titelfavoriet RKC Waalwijk.

Programma 1e speeldag
FC Dordrecht - FC Eindhoven
Fortuna Sittard - FC Emmen
HFC Haarlem - TOP Oss
FC Den Bosch - RKC Waalwijk
BV Veendam - SC Cambuur
FC Zwolle - MVV
VVV Venlo - Go Ahead Eagles
Helmond Sport - AGOVV Apeldoorn
Excelsior - Telstar
FC Omniworld - RBC Roosendaal

Wed 50 euro GRATIS op wedstrijden uit de Jupiler League als nieuw lid van Unibet!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!