Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Inter en Sevilla scoren niet


8 augustus 2008 - De eerste wedstrijd op het Amsterdam Tournament is gespeeld. Inter Milan nam het in de Amsterdam ArenA op tegen Sevilla, het werd een bloedeloze 0-0.

Groots was het in Amsterdam vanavond geen moment. Enkel de entree van Zlatan Ibrahimovic ruim een kwartier voor tijd zorgde voor applaus van de Ajax fans, zoals bekend heeft de Zweedse aanvaller van Inter een verleden met Ajax.

Ook Maxwell, die in de basis begon, en Chivu, nog niet fit genoeg en plaatsnemen op de tribune, kregen de handen op elkaar van de Ajax-fans. Bij Sevilla stond oud-PSV aanvaller Arouna Kone in de aanval. Gescoord werd er in Amsterdam niet. Later vanavond staat Ajax-Arsenal op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!