Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Olympisch Elftal speelt opnieuw gelijk


10 augustus 2008 - Opnieuw een tegenvallend resultaat voor het Olympisch Elftal van Foppe de Haan. Na Nigeria werd er door het Olympisch Elftal ook niet gewonnen van de Verenigde Staten. Het werd in Tianjin 2-2, de gelijkmaker van Oranje viel pas in de slotfase door een ingeschoten vrije trap van invaller Gerald Sibon.

Ondanks dat Roy Makaay niet fit was, kwam Gerald Sibon opnieuw niet in de basiself voor van Foppe de Haan. De Haan koos voor een aanval met Ryan Babel als meeste diepte spits met daaromheen Roy Beerens. Op het middenveld kreeg Bakkal de kans vanwege de schorsing van Sno.

Al na enkele minuten spelen kwam Oranje op een 1-0 voorsprong door een rake treffer van Ryan Babel. De openingstreffer werd helaas niet het startsein van een mooie wedstrijd die zou eindigen in een overwinning. In de tweede helft zouden de Amerikanen via Kljestan op gelijke hoogte komen en zou invaller Altidore ze zelfs op voorsprong zetten.

Foppe de Haan moest zijn troefkaarten Gerald Sibon en Roy Makaay in de ploeg brengen om de stand te doen kantelen. Uiteindelijk was het Gerald Sibon die Oranje met een vrije trap liet ontsnappen. Bij het derde en laatste groepsduel moet het Olympisch team winnen van Japan om door te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!