Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stevens zet Reis terug naar beloften


12 augustus 2008 - Jonathan Reis maakt niet langer deel uit van de selectie van PSV. Trainer Huub Stevens heeft besloten de jonge Braziliaanse aanvaller terug te zetten naar het beloftenelftal vanwege het niet nakomen van afspraken.

Reis kwam als groot talent naar Eindhoven maar heeft dat tot dusver nog niet kunnen waarmaken. De jonge Braziliaan viel enkel in negatieve zin op, betreffende zijn slechte discipline. Tot dusver werd de hand boven zijn hoofd gehouden maar nu was ook voor Stevens de maat vol.

Een van de dingen die is voorgevallen is zijn voetblessure. De talentvolle Braziliaan haalde zonder toestemming van de medsiche staf van PSV het gips om zijn voet af en raakte hierop opnieuw geblesseerd. Reis zal nu moeten revalideren bij Jong PSV en in dat team laten zien dat hij nog altijd een grote belofte is voor de toekomst.

Stevens in het Eindhovens Dagblad: 'Hij heeft een tijd geleden al eens een waarschuwing gehad. We hadden bijvoorbeeld een dure CT-scan gepland om zijn blessure te onderzoeken en toen kwam hij niet opdagen. Hij mag bij Jong PSV laten zien dat hij begrijpt waar het om gaat in het topvoetbal.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!