Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Yu Hai uit elkaar


13 augustus 2008 - Er is een einde gekomen aan het verblijf van Yu Hai bij Vitesse. In goed overleg is besloten het nog doorlopende contract per 30 juni jongsleden te ontbinden.

De 21-jarige Chinese aanvaller raakte begin maart geblesseerd aan zijn knie en is nog altijd aan het revalideren vanwege deze kwetsuur, hierdoor viel de speler ook buiten de Olympische selectie van zijn land.

Op korte termijn wordt de speler in een Belgisch ziekenhuis geopereerd aan het kniegewricht. Begin 2007 kwam Yu Hai naar Arnhem maar tot een onbetwiste basisspeler wist de speler het nooit te maken. Vitesse hoopte met het aantrekken van Yu Hai geldstromen te kunnen genereren uit China, in praktijk kwam hier echter weinig uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!