Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente verliest met 2-0 van Arsenal


13 augustus 2008 - FC Twente kan de groepsfase van de Champions League uit haar hoofd zetten. Ondanks dat de ploeg van Steve McLaren zeer naar behoren voetbalde tegen Arsenal liep het tegen twee Engelse doelpunten op. De 2-0 nederlaag lijkt te groot om bij de return in Londen ongedaan te maken.

De Tukkers waren zeker niet onder de indruk van Arsenal en voetbalde zeker in de eerste helft naar hartelust. Vooral het centrum van het middenveld van Twente viel op met Cheik Tiote, de van Roda JC overgekomen middenvelder was alleenheerser op het middenveld. Opvallend was ook de rol van linkspoot Theo Janssen die aan de rechterkant van het middenveld speelde.

In de eerste helft had FC Twente zoals gezegd de betere kansen kunnen noteren. Romano Denneboom en Marko Arnautovic waren dichtbij de openingstreffer. Arnautovic werd zelfs diep gestuurd maar kon de bal onvoldoende controleren waardoor Arsenal-doelman Almunia de bal alsnog nog kon keren.

Na ruim een uur spelen was het juist Arsenal dat de voorsprong pakte. Het zou een frommeldoelpunt worden waarbij William Gallas iets wat gelukkig de bal achter Sander Boschker zou werken. Langzaam zag je FC Twente afbrokkelen, een tweede Engelse treffer leek in het restant van het duel een kwestie van tijd. Uiteindelijk zou vlak voor tijd Adebayor voor de eerste keer ontsnappen van zijn directe bewakers, Braafheid en Douglas, en de 2-0 binnenschieten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!