Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord speelt oefenduel in Turkije


14 augustus 2008 - Gertjan Verbeek heeft zijn zin. De oefenmeester van Feyenoord had in de aanloop naar de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (23 augustus) graag nog een serieuze oefentegenstander en dat is gelukt. Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord in Turkije tegen Konyaspor.

Lange tijd leek het niet tot een oefenwedstrijd te komen vanwege de beschikbaarheid van een directe vlucht, daar is nu wel een mogelijkheid toe. In Konya zal men een dag voor de wedstrijd een training afwerken en dan de volgende dag het duel tegen Konyaspor.

Voor Verbeek dus een laatste kans om zijn team klaar te stomen voor de eerste echte test van de Rotterdammers tegen PSV in de Amsterdam ArenA om de Johan Cruijff Schaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!