Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord nog niet klaar voor PSV


17 augustus 2008 - Feyenoord heeft de laatste vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 0-0 gelijkgespeeld tegen Konyaspor. Volgens trainer Verbeek zijn de Rotterdammers nog lang niet klaar voor het duel om de Johan Cruijff schaal met PSV.

‘Dat zie je ook terug aan de uitslagen die we hebben neergezet de afgelopen tijd. Maar ik vind wel dat we stappen maken. Bovendien heb ik ook niet het idee dat PSV al helemaal klaar is. Alleen heb ik nu nog geen idee hoe zich dat tot elkaar verhoudt.’, aldus Verbeek.

De opzet van het weekend in Turkije om een UEFA Cup-wedstrijd na te bootsen, noemde de trainer in ieder geval geslaagd. ‘Alle jongens hebben nu kunnen ervaren hoe het eraan toegaat tijdens zo’n weekend. Binnenkort ga ik met de aanvoerder en de spelersraad evalueren wat er nog gestroomlijnd kan worden, zodat we straks bij een echte Europese wedstrijd niet voor verrassingen komen te staan.’

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Feyenoord.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!