Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten maakt zich zorgen


17 augustus 2008 - Het Ajax van Marco van Basten verloor gisteren haar laatste serieuze oefenduel tegen het naar de Segunda Division gedegradeerde Real Murcia. De Amsterdammers verloren met 2-1.

Van Basten kon niet anders concluderen dan dat het een onthutsend slecht duel van Ajax-zijde was. ,,Ik weet zeker dat hier niemand met een goed gevoel het veld is afgestapt. Iedereen presteerde onder de maat. We hebben dit duel serieus benaderd, dus dat het zo matig was baart zorgen.”

Bij de eerste tegentreffer van Ajax in Murcia leed Silva balverlies, liet hij zich te gemakkelijk passeren en dekte Van der Wiel doelpuntenmaker Ranko Despotović niet kort genoeg. Ook doelman Maarten Stekelenburg, bij gebrek aan leiders de tweede aanvoerder achter spits Klaas Jan Huntelaar, ging niet vrijuit. De rond de honderd meegereisde Ajax-supporters zagen dat er bij de 2-1 sprake was van een miscommunicatie in de defensie, waarbij Silva niet kon voorkomen dat Dialiba binnentikte.

Luis Suarez had Ajax tussendoor op gelijke hoogte gebracht. Zijn vrije trap belandde met enig fortuin, via de muur van Murcia, tegen de touwen.

Aanvallend hoeft Van Basten zich weinig zorgen te maken. Hoewel ook dat deel van het elftal weinig klaarspeelde tegen Murcia, zijn Klaas Jan Huntelaar, Luis Suarez, Miralem Sulejmani en Darío Cvitanich een garantie voor goals. Het viertal was vorig seizoen samen goed voor bijna negentig doelpunten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!