Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moussa Dembele klaar voor volgende stap


18 augustus 2008 - Moussa Dembele gooit hoge ogen op de Olympische Spelen. "Hij is klaar voor een stap hogerop", zegt Patrick Vervoort, de manager van de aanvaller van AZ.

Een klein berichtje in La Gazzetta dello Sport: Moussa Dembele is aangeboden bij AS Roma. "Dat is typisch Italiaans: ze zien een speler één goeie match spelen en hij wordt meteen aan alle clubs gelinkt", zegt zijn manager op Sporza.

"Maar ik heb nog geen enkele aanbieding gekregen. Er is zelfs geen vage interesse."

De transferprijs van de AZ-spits is nu wellicht wel de hoogte ingeschoten. "Je kunt daar geen prijs op plakken. AZ is de baas, zij bepalen zijn waarde", luidt het bij Vervoort.

Vervoort gaat er dan ook vanuit dat zijn cliënt ook komend seizoen nog in Alkmaar zal spelen. "Moussa is volledig gefocust op een nieuw seizoen bij AZ", zegt de manager.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!