Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV laat zich niet opjagen


18 augustus 2008 - De internationale transfermarkt sluit over twee weken maar PSV heeft zijn beoogde aanvallende versterking nog altijd niet binnen. Hoewel PSV zich inmiddels in financieel opzicht iets kan veroorloven, weigert de landskampioen zich echter te laten opjagen.

De onderhandelingen om of Milan Jovanovic (Standard Luik) of Mevlut Erding (Sochaux) naar Eindhoven te halen, lopen niet soepel.

Met de Belgische kampioen kan PSV simpelweg nog geen overeenstemming bereiken over de transfersom van Jovanovic, die dit weekeinde opnieuw aangaf graag naar Nederland te komen. En de Fransen weigeren zelfs de prijs te noemen waarvoor Erding gekocht zou kunnen worden.

,,We hebben misschien wat extra geld in het vooruitzicht, maar dat betekent niet dat we opeens meer zullen gaan besteden,’’ aldus directeur Jan Reker. ,,Het geld brandt niet in onze zakken. Het is beter niemand te kopen dan iemand van wie je later zegt: Hadden we het maar niet gedaan.’’

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!