Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eerste training Oranje onder van Marwijk


18 augustus 2008 - Bert van Marwijk heeft maandag zijn eerste training als bondscoach van het Nederlands Elftal geleid. Voor het eerst sinds twee jaar stapte ook schoonzoon Mark van Bommel weer op het trainingsveld van het Nederlands elftal.

Iedereen wilde natuurlijk weten hoe het voelde voor de middenvelder, om voor het eerst sinds twee jaar weer bij de nationale ploeg te zitten. "Nou, vertrouwd. Eigenlijk is bijna alles hetzelfde als twee jaar geleden. De ballen zijn nog steeds rond", grapt hij.

"Wat mijn rol wordt, in dit Oranje? Dat weet ik niet, dat moet je aan de trainer vragen", besluit Van Bommel. "Bij Bayern München speel ik als defensieve middenvelder, dus dat zou bij Oranje ook kunnen. Maar als de trainer me ergens anders opstelt, vind ik het ook goed. Ik ben gewoon heel erg blij dat ik weer bij de selectie zit."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!