Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hidding verheugt zich op duel tegen Oranje


19 augustus 2008 - Guus Hiddink kan woensdagavond tijdens de vriendschappelijk interland tussen Rusland en het Nederlands elftal in Moskou niet over Alexander Anjoekov beschikken. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg heeft last van zijn ribben.

Hiddink beschouwt het duel met Oranje als een nieuwe start. ,,Ik heb dan wel ongeveer dezelfde spelers als op het EK uitgenodigd. Maar we beginnen aan een nieuw traject. We willen nu naar het WK van 2010 in Zuid-Afrika. We benaderen dit duel serieus, maar het is voor ons geen beladen wedstrijd.''
Hiddink: ,,Ik denk dat Nederland meer gebrand is om iets te bewijzen. Daar is toch een nieuwe trainer begonnen. Ik verheug me wel op de wedstrijd. Ik vind het altijd leuk om tegen Nederland te spelen'', aldus de coach die Oranje twee maanden geleden op het EK nog de toegang tot de halve finales belemmerde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!