Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord blameert zich


20 augustus 2008 - Feyenoord blameerde zich in de laatste oefenwedstrijd tegen de amateurs van BVV Barendrecht: 2-1. Bij de Rotterdammers ontbraken Kevin Hofland, Giovanni van Bronckhorst, Karim El Ahmadi, Jon Dahl Tomasson, Jonathan de Guzman, Roy Makaay, Tim de Cler, Theo Lucius en doelman Henk Timmer.

De sterkst mogelijke elf die er wl waren konden voor rust niet voorkomen dat Barendrecht de bovenliggende partij was. Beide ploegen gingen doelpuntloos de kleedkamers in.

Vier minuten na de thee was het Mark van Zanten die Barendrecht tegen een vernieuwd en verjongd Feyenoord op voorsprong zette. Kaj Ramsteijn maakte gelijk, maar de verdediger kon niet voorkomen dat Remco Koremans in de slotminuut voor een sensatie zorgde.

Komend weekend strijd Feyenoord in Amsterdam met PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!