Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Milevski naar PSV?


20 augustus 2008 - De 23 jarige aanvaller Artem Milevski is aangeboden bij landskampioen PSV. De aanvaller van Dinamo Kiev heeft via zijn zaakwaarnemer laten weten dat hij geïnteresseerd is in een overgang naar Eindhoven. De club van trainer Huub Stevens heeft terughoudend gereageerd.

In de Telegraaf legt manager transfers en scouting Adrie van Kraaij uit waarom. "Dat komt door de prijs die we te horen hebben gekregen. De transfersom (ruim tien miljoen euro, red.) die zijn agent noemde nodigt niet echt uit en dan weten we uit ervaring ook dat de prijs van een makelaar vaak lager is dan het bedrag dat een club in gedachte heeft. We hebben het daarom in beraad genomen en denken erover na. Het is een goede voetballer, maar het moet wel haalbaar zijn." De competitie in Oekraïne is reeds vijf duels onderweg en Milevski scoorde in die wedstrijden vier keer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Telegraaf.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!