Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kuyt begint op reservebank


20 augustus 2008 - Mark van Bommel staat vanavond voor het eerst sinds ruim twee jaar in de basis van het Nederlands elftal. Dirk Kuijt begint onder Coach Bert van Marwijk op de bank.

Mark van Bommel staat vanavond voor het eerst sinds ruim twee jaar in de basis van het Nederlands elftal.

De 31-jarige Van Bommel speelt zijn 41e interland. Hij ontbrak de afgelopen twee jaar bij Oranje omdat hij niet meer onder Marco van Basten wilde voetballen.

Van Marwijk kan tegen de Russen niet beschikken over de geblesseerde Wesley Sneijder en Wilfred Bouma. Edwin van der Sar en Ruud van Nistelrooij hebben hun interlandloopbaan beëindigd. Klaas-Jan Huntelaar is nu de centrumspits van Oranje. Hij krijgt tegen de Russen hulp van aanvallende middenvelders Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Robin van Persie. Dirk Kuyt start op de bank.

Opstelling Nederland: Stekelenburg; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Van Bronckhorst; De Jong en Van Bommel; Van Persie, Van der Vaart en Robben; Huntelaar

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!