Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilkshire naar Moskou, Boateng naar Twente?


21 augustus 2008 - FC Twente raakt Luke Wilkshire kwijt aan Dynamo Moskou. De 25-jarige rechtsback tekent een dezer dagen een meerjarige verbintenis bij de huidige nummer twee van de Russische competitie.

Wilkshire, 26-voudig international voor Australië, verlengde zijn contract bij FC Twente onlangs tot 2012, maar door een gelimiteerde afkoopsom wandelt hij voor een relatief laag bedrag de deur uit.

Het vertrek van Wilkshire is een fikse tegenvaller voor de club uit Enschede, die nog voor het begin van de nieuwe competitie een vervanger hoopt aan te trekken.

Als vervanger van Wilkshire heeft Twente o.a. Derek Boateng op het verlanglijstje staan, meldt De Telegraaf. De 25-jarige Ghanese international speelt momenteel in Israël, voor Beitar Jerusalem. McClaren kent de middenvelder goed, want hij probeerde hem eerder al naar zijn toenmalige club Middlesbrough te halen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!