Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay weken uit de roulatie


21 augustus 2008 - Volgens Gertjan Verbeek mist Makaay de eerste competitieduels van het nieuwe seizoen. Verbeek schat dat Makaay enkele weken nodig zal hebben om te herstellen van de voetblessure, die hij opliep tijdens de Olympische Spelen.

"Het ziet er niet goed uit. Een herstel van twee weken is in elk geval niet reëel", verzucht de trainer van de Rotterdamse ploeg in het AD. Verbeek vindt eigenlijk dat Makaay na het duel met Japan, waarin hij de blessure opliep, had moeten terugkeren naar Nederland. "Maar dat is achteraf. Roy zegt nu zelf ook dat hij eerder naar huis was gekomen als meteen was gebleken dat er iets stuk was. Die wetenschap hadden ze toen echter niet en dan neem je een verantwoord risico."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!