Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax contracteert Evander Sno


21 augustus 2008 - Ajax heeft zich met onmiddelijke ingang versterkt met Evander Sno. De 21-jarige middenvelder uit Amsterdam tekende bij Ajax een contract voor drie seizoenen.

Sno doorliep de jeugdopleiding van Ajax om op achttienjarige leeftijd te vertrekken naar aartsrivaal Feyenoord. In Rotterdam wist Sno niet door te breken, de speler werd uiteindelijk voor een half jaar verhuurd aan NAC Breda. In Noord Brabant maakte Sno voldoende indruk waarop Celtic aanklopte bij Feyenoord.

In Rotterdam geloofde men niet in Sno waarop hij werd verkocht aan de Schotse topclub. Vanaf de zomer van 2006 zat Sno dus bij Celtic waar hij in totaal 49 wedstrijden speelde. De afgelopen weken was Sno actie op de Olympische Spelen waar hij vooral opviel door in de eerste wedstrijd tegen Nigeria een rode kaart te pakken.

Ajax blijft dus zwaaien met de geldbuidel. Eerder contracteerde Ajax al voor veel geld Dario Cvitanich, Miralem Sulejmani, Ismail Aissati en Oleguer. Tegenover de komst van het vijftal staat eigenlijk alleen het vertrek van basisspeler John Heitinga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!