Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar wederom in ziekenhuis


22 augustus 2008 - Ron Vlaar moet vrezen dat hij opnieuw langdurig buitenspel staat. De 23-jarige verdediger van Feyenoord verdraaide gisteren tijdens de training zijn knie en is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Voor Vlaar dreigt een nieuw drama. Een zware kruisbandblessure hield hem vorig seizoen liefst tien maanden aan de kant. Na een langdurige revalidatie speelde hij afgelopen zaterdag in Turkije tegen Konyaspor voor het eerst weer een volledige wedstrijd. Daarin maakte hij een fitte indruk. Vlaar schuwde de duels niet en vertelde dat hij geen enkele angst meer had.

De voorbereiding van Feyenoord begint zo langzamerhand rampzalige vormen aan te nemen. De toch al overvolle ziekenboeg kreeg gisteren namelijk ook gezelschap van Jon Dahl Tomasson, die met een gekneusde rib terugkeerde uit Kopenhagen.

De aanvalller beleefde woensdag weinig plezier aan zijn honderdste interland voor Denemarken. Europees kampioen Spanje werkte niet mee aan het feestje van Tomasson en won met 3-0. Tot overmaat van ramp moest de aanvaller zich in de tweede helft laten vervangen nadat hij een klap tegen zijn borst had gekregen.
Het is daardoor nog onzeker of Tomasson morgen mee kan spelen tegen PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!