Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hulten toch vrijgesproken


22 augustus 2008 - Jack van Hulten wordt toch niet geschorst. De beroepscommissie van de KNVB bepaalde vrijdagmorgen dat de scheidsrechter niet wordt gestraft voor het uitschelden van Ibrahim Afellay. Vorige week had de tuchtcommissie Van Hulten nog voor drie duels geschorst.

Tegen die uitspraak ging Van Hulten in beroep.

De tuchtcommissie achtte de leidsman schuldig aan het beledigen van Ibrahim Afellay. Van Hulten zou in het oefenduel VVV-PSV - vorige maand - ‘vuile tyfushond’ naar de speler van PSV hebben geroepen. Volgens de verklaring van Van Hulten zou hij slechts ‘naar, vervelend type’ hebben gezegd.

Van Hulten riep donderdagavond bij de zitting drie extra getuigen op. Behalve Afellay (PSV) en Van Kouwen (VVV) meldden ook de PSV’ers Nordin Amrabat en Mika Väyrynen en de VVV-speler Sandro Calabro zich op het sportcentrum van de KNVB in Zeist.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Ad.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!