Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verhaegh ziet overstap naar FC Twente wel zitten


27 augustus 2008 - Paul Verhaegh is gevleid door de belangstelling van FC Twente. De verdediger van Vitesse is bij de Enschedese club in beeld als vervanger van Luke Wilkshire.

"Het is een mooie club. Ze spelen Europees voetbal en waren afgelopen seizoen vierde. Het is toch een stap omhoog. Maar het is niet aan mij, de clubs moeten er eerst uitkomen."

"Wij staan uiteraard niet te trappelen om spelers kwijt te raken en zeker niet zo'n belangrijke speler als Paul Verhaegh", stelt algemeen directeur van Vitesse Paul van der Kraan.

"Twente heeft zich inderdaad bij ons gemeld, maar we willen nu geen onrust. We hebben Twente gezegd dat we pas komend weekend na de wedstrijd tegen FC Groningen willen spreken over Verhaegh", voegt Van der Kraan toe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!