Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blom: Actie Amrabat rood waard


28 augustus 2008 - In de Telegraaf laat scheidsrechter Kevin Blom weten dat de overtreding die PSV'er Nordin Amrabat tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal op Nicky Hofs van Feyenoord maakte, rood waard is. "Het was een tackle met buitensporige inzet", zei de arbiter na het bekijken van de tv-beelden.


"Daarop is ook te zien dat ik twee spelers in mijn gezichtsveld had en het voorval niet kon waarnemen", aldus Blom. "Ik liet dan ook doorspelen en daardoor ontstond zelfs nog een goede kans voor Feyenoord. Als ik de actie van Amrabat wél had gezien, stuurde ik hem weg. Zonder meer." De aanklager betaald voetbal heeft een onderzoek ingesteld naar Amrabat. De PSV'er, Hofs en Blom hebben tot maandag de tijd om een verklaring in te dienen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!